Jouluinen terveydys

Hyvä yhteistyökumppani,

monesti tulee kiiteltyä asiakkaita ja johtoporrasta hyvin menneistä vuosista, mutta aivan liian usein työntekijät jäävät vähemmälle huomiolle. Kuitenkin toimiakseen hyvin yrityksessä täytyy olla kaikki palaset paikallaan. Tarvitaan osaava johto, hyvää taloudenpitoa, innokkuutta ja yritteliäisyyttä, mutta yhtä lailla tarvitaan ahkeraa ja motivoitunutta henkilökuntaa. Sillä onko yrityksen paras hitsari, huippuluokan asentaja, taitavin koneistaja vai se uusi apulainen ei ole merkitystä, koska ihan jokaisen panos on tärkeä, jotta paketti toimii. Olemme vuosien saatossa antaneet bonuksia, pyytämättä palkankorotuksia, järjestäneet pikkureissuja ja juhlia, mutta mikään niistä ei meidän mielestämme ole riittävästi kyennyt osoittamaan, kuinka paljon työntekijöitämme arvostamme. Suomi 100 -juhlavuotena haluammekin tarjota henkilökunnallemme jotain ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa kiitokseksi siitä tärkeästä työstä, jota he perheyrityksemme eteen tekevät. Mietinnän tuloksena päädyimme siihen, että tarjoamme koko henkilökunnallemme mahdollisuuden lähteä viikoksi pikkujouluilemaan Thaimaahan.  Toimitusjohtajamme sanoin ”Välillä ostetaan työkaluja, nyt ostetaan työhaluja.”

Yhteistyökumppaneiden joulumuistamisiin varatut rahat olemme tänäkin vuonna jakaneet Joulupuukeräyksen ja Hope Kouvolan kautta tärkeille henkilöille, eli lapsille, joiden elämänpolku ei ole se kaikista helpoin.

Kiitämme kuluneesta vuodesta mitä nöyrimmin Teitä, toivotamme lämminhenkistä joulunaikaa ja toivomme yhteistyömme jatkuvan myös ensi vuonna!

Jouluisin terveisin,

Seppo, Arja, Antti, Janne ja Satu

Kemas Oy, Kemas Kiinteistöt Oy, Lepsu Power Tech Oy

Ps. Vaikka meitä reilu 30 henkilöä lomailee, niin osa henkilökunnasta ei syystä tai toisesta matkaan osallistu, joten pystymme palvelemaan teitä myös loman aikana. Matti, Visa ja Jukka pitävät kotimaahan jäävästä orkesterista huolta.